Voor meer informatie: 085-7733750

Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger
Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger
Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger

Deelnemen als autobedrijf, vul vrijblijvend het formulier in.

Laat uw klanten bij onverhoopte pech niet in de kou staan. U kunt als autobedrijf kosteloos deelnemen. Voorzie uw klanten van een voordelige én zeer complete mobiliteitsservice.

Graag ontvangen wij van u de volgende bedrijfsgegevens. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij vrijblijvend contact met u op.

De service en pechhulp van Pechonderwegservice.nl wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met VHD alarmcentrale, partner van Europ Assistance. Wij meten dagelijks onze klanttevredenheid. Voor de maand september 2017 is de algemene tevredenheid 9.3!

Sinds de start op 1 Juni 2015, nemen er inmiddels ruim 200 gerenommeerde autobedrijven deel. Allen bieden zij onze voordelige pechhulp service aan in combinatie met regulier auto onderhoud.

Met behulp van het netwerk van VHD en partners in heel Europa, kunnen wij snelheid, kwaliteit en tevredenheid van diensten waarborgen. Net als onze partners willen wij, als Pechonderwegservice.nl, benadrukken waar wij sterk in zijn: Hulp waar u centraal staat!

Het hoofdkantoor van pechhonderwegservice.nl is gevestigd in Hengevelde, Hof van Twente, en staat ingeschreven bij de KvK: 08156177.
De alarmcentrale is 24 uur per dag bemand en is gevestigd in Deventer.

Zoek een deelnemend autobedrijf bij u in de buurt

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest