Voor meer informatie: 085-7733750

Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger
Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger
Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger

Lid worden van Pechonderwegservice.nl / Particulieren:

Zoek via onze site een deelnemend autobedrijf bij u in de buurt, zij kunnen u alles vertellen over de voordelen van onze pechhulp pas! Door te klikken op de onderstaande link gaat u direct naar een overzicht van alle deelnemende autobedrijven. Ons netwerk breidt zich wekelijks uit.
http://www.pechonderwegservice.nl/overzicht-autobedrijven

Maak bij het bedrijf van uw keuze een afspraak voor auto onderhoud volgens fabrieksopgave. Dit betekent regulier auto onderhoud, al naar gelang de service behoefte van uw auto. Dit kan dus een kleine- of een grote onderhoudsbeurt zijn. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om gelijktijdig onze mobiliteitsservice pas aan te schaffen.

Overleg bij het betreffende autobedrijf naar de eventuele kosten van onze Pech onderweg service pas. Afhankelijk van het uit te voeren auto onderhoud en eventueel van toepassing zijnde acties en/of aanbieding(en) van het desbetreffende autobedrijf, is de prijs van de Pech onderweg service pas maximaal € 49,95 (inclusief btw) voor de periode van 1 jaar.

De prijs van onze pechhulp pas kan door acties en/of aanbiedingen van deelnemende autobedrijven soms verschillen. U betaalt aan het deelnemende autobedrijf echter nooit meer dan € 49,95 per pas. Door tijdelijke acties en of aanbiedingen van individuele deelnemende autobedrijven kan de pas soms, in combinatie met bijvoorbeeld een grote onderhoudsbeurt, sterk gereduceerd aan u aangeboden worden. Een extra reden om actie te ondernemen!

Onze pechhulp pas is geldig in uw eigen woonplaats en in binnen- en buitenland (*). In combinatie met onderhoud kent Pechonderwegservice.nl voor acceptatie van uw auto geen leeftijd- of kilometer restrictie. Iedereen is bij ons welkom!

Is er nog geen deelnemend autobedrijf bij u in de buurt? Stuurt u ons dan een email via de contact pagina en wij nemen direct contact met u op om u alsnog te verwijzen naar een autobedrijf bij u in de buurt. Ons netwerk breidt zich wekelijks uit!

(*) Alle landen in Europa die vermeld staan op uw groene kaart.

Pechonderwegservice.nl maakt, in tegenstelling tot de BOVAG, geen onderscheid in pas prijs op basis van de leeftijd of kilometerstand van de auto.

Als BOVAG autobedrijf kunt u direct beginnen met besparen door voortaan onze mobiliteitspas aan uw klanten aan te bieden. Uw klanten zullen het zeker waarderen!

Lid worden als autobedrijf?

Klik op de onderstaande button om u vrijblijvend aan te melden. Hierna zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Zoek een deelnemend autobedrijf bij u in de buurt

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest