Voor meer informatie: 085-7733750

Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger
Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger
Pechhulp voor auto
caravan en aanhanger

Klanten vertellen

Plaats hier uw review als klant van pechonderwegservice.

 

 

4.8/5 van 8 gebruikers. ( 8 reviews.)
2 van 2 mensen vonden deze review nuttig
Pech
  · 6 maanden geleden.
Top service, vandaag twee keer moeten bellen, eerste keer leek het probleem te zijn opgelost zodat ik veilig naar mijn garage zou kunnen rijden, dit bleek helaas toch niet het geval, tweede keer weer super geholpen, nette vervangende auto gekregen en auto word naar eigen garage gebracht. Alle medewerkers erg kundig en vriendelijk
Was dit nuttig voor u?
2 van 2 mensen vonden deze review nuttig
Service
  · 6 maanden geleden.
Ondanks dat mijn autobedrijf failliet was gegaan , geeft pechonderwegservice mij wel de mobiliteitsservice !
Uitstekend opgelost door pechonderwegservice , dikke pluim !
Was dit nuttig voor u?
0 van 0 mensen vonden deze review nuttig
Auto niet starten
  · 8 maanden geleden.
Erg tevreden met de snelle service. Was prima geregeld.
Was dit nuttig voor u?
1 van 1 mensen vonden deze review nuttig
lyrisch
  · 9 maanden geleden.
Pechhulp nog niet afgesloten of ik moest hen al bellen. Kon niet meer schakelen. Geen probleem. Auto op de takelwagen, naar garage, vervangend vervoer. Vorige week weer gebeld ivm lekke band voor de deur midden in de nacht. Niet naar de alarmcentrale, maar per ongeluk naar de eigenaar van pech onder weg. Supervriendelijk. Meneer wees me nog op de app die ik direct geïnstalleerd heb. Ik kan dan ook chatten als ik een vraag heb. Alarmcentrale gebeld. Alles is prima afgehandeld. Ik vind het een fijn idee voor mezelf maar ook voor onze kinderen dat zij ook gebruik kunnen maken van deze service, als zij de auto mee hebben. 
Alle schakeltjes in deze service kloppen, de eigenaar is vriendelijk, de alarmcentrale geeft duidelijke informatie, de mensen die ter plaatse komen doen hun werk goed en zijn vriendelijk. Kortom ik ben lyrisch over deze service!
Was dit nuttig voor u?
1 van 1 mensen vonden deze review nuttig
Lekke band
  · 1 jaren geleden.
Tja en als je dan 2 linkerhand hebt, en je krijgt een lekke band, heb je een probleem! Maar niet als je pechonderwegservice hebt afgesloten Dan bel je het servicenummer en binnen een half uur komt er assistentie. Band verwisselt, fijne dag nog en hopelijk zie ik U niet meer, met een lach. Super goed geregeld, ik kon weer verder rijden.
Was dit nuttig voor u?
1 van 1 mensen vonden deze review nuttig
Uitstekend geholpen!
  · 1 jaren geleden.
Pech kunnen we allemaal hebben. Op een mooie herfstdag had ik dit alleen helaas tweemaal. Een keer onderweg naar mijn werk en wederom op de terugweg. Mijn auto gaf een motormanagement probleem. Dit probleem verdwijnt ook vaak waardoor je gewoon weer kan rijden. Het probleem is alleen lastig te vinden. Want de auto werkt regelmatig ook gewoon perfect. En vind dan de storing maar eens. 
Na de tweede keer moest mijn auto toch echt door de garage worden nagekeken. Ik had alleen geen keuze vrijheid in de garage, waardoor het garage tarief wel een verrassing is. De auto wordt volgens de voorwaarden naar de dichtbijzijnde aangesloten garage gebracht. In dit geval Garage Siton in Oosterwolde. Gelukkig was Jeroen van de garage erg begripvol en communiceerde hij open en eerlijk met mij.  Er wordt regelmatig overlegd over wat het probleem kon zijn. Na overleg is een reparatie uitgevoerd en tot mijn verrassing hebben ze mijn auto nog gewassen ook. 
De grootste plus punten:
- Pechonderwegservice was in beide gevallen binnen 45 minuten bij mij aanwezig
- De service verliep vlot, begripvol en klantvriendelijk
- Leen auto tot mijn beschikking gesteld, wat heel erg fijn was. Hierdoor kon ik gewoon van mijn werk wat toch zo'n 165 kilometer per dag is. 

Minpunten
- Geen garage keuzevrijheid, maar in mijn geval was het een erg fijne garage waar ik zeker nog terug ga komen
- De voorwaarden waren vooraf bij aanschaf van de auto niet helder uitgelegd. Ik kreeg het er als "cadeau" bij om ANWB te vervangen. Mijn leenauto moest naar een andere plaats gebracht worden dan de garage waar mijn auto stond. Hierdoor kon ik niet zonder hulp (kennissen/familie of een hoop gehannes met het OV) de leenauto weer ruilen met mijn eigen auto.
Was dit nuttig voor u?
0 van 0 mensen vonden deze review nuttig
Prima!
  · 1 jaren geleden.
Snelle pechhulp gekregen, prima service!
Was dit nuttig voor u?
2 van 3 mensen vonden deze review nuttig
prima service
  · 1 jaren geleden.
Mijn auto werd na een belletje opgehaald en is volgens afspraak op tijd aageleverd bij de dealer. Naast de stipte service was de medewerker van het takelbedrijf vriendelijk en kundig. Kortom top service!!
Was dit nuttig voor u?
Plaats uw review
FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest