Staat u onverhoopt met pech
en bent u in het bezit van onze
mobiliteitspas/registratie?
Bel dan 24/7
085-7737737.
Klantenvertellen
10
Mol
18-06-2018
Ervaring:

Top service, vandaag twee keer moeten bellen. Eerste keer leek het probleem te zijn opgelost zodat ik veilig naar mijn garage zou kunnen rijden. Dit bleek helaas toch niet het geval, tweede keer weer super geholpen. Nette vervangende auto gekregen en auto wordt naar eigen garage gebracht. Alle medewerkers erg kundig en vriendelijk.

10
Ad
01-06-2018
Ervaring:

Ondanks dat mijn autobedrijf failliet is gegaan, geeft Pechonderwegservice.nl mij wel de mobiliteitsservice!
Uitstekend opgelost door Pechonderwegservice.nl, dikke pluim!

8
Ben
20-03-2018
Ervaring:

Erg tevreden met de snelle service. Was prima geregeld.

10
Marit Verlee
15-12-2017
Ervaring:

Pechhulp nog niet afgesloten of ik moest hen al bellen. Kon niet meer schakelen. Geen probleem. Auto op de takelwagen, naar garage, vervangend vervoer. Vorige week weer gebeld i.v.m. lekke band voor de deur midden in de nacht. Niet naar de alarmcentrale, maar per ongeluk naar de eigenaar van Pechonderwegservice.nl. Supervriendelijk. Meneer wees me nog op de App die ik direct geïnstalleerd heb. Ik kan dan ook chatten als ik een vraag heb. Alarmcentrale gebeld. Alles is prima afgehandeld. Ik vind het een fijn idee voor mezelf maar ook voor onze kinderen dat zij ook gebruik kunnen maken van deze service, als zij de auto mee hebben. Alle schakeltjes in deze service kloppen. De eigenaar is vriendelijk, de alarmcentrale geeft duidelijke informatie, de mensen die ter plaatse komen doen hun werk goed en zijn vriendelijk. Kortom ik ben lyrisch over deze service!

10
Ed Smit
02-06-2017
Ervaring:

Tja en als je dan 2 linkerhanden hebt, en je krijgt een lekke band, heb je een probleem! Maar niet als je pechonderwegservice hebt afgesloten. Dan bel je het servicenummer en binnen een half uur komt er assistentie. Band verwisselt, fijne dag nog en hopelijk zie ik U niet meer, met een lach. Super goed geregeld, ik kon weer verder rijden.

10
C. Molenaar
12-11-2016
Ervaring:

Snelle pechhulp gekregen, prima service!

10
W. Derks
02-03-2016
Ervaring:

Mijn auto werd na een belletje opgehaald en is volgens afspraak op tijd afgeleverd bij de dealer. Naast de stipte service was de medewerker van het takelbedrijf vriendelijk en kundig. Kortom top service!!

Pechhulp in de volgende landen
De mobiliteitsservice Europa is geldig in de volgende landen:
Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus (alleen die geografische delen die bestuurd worden door de regering van de Republiek Cyprus), Denemarken (met uitzondering van Groenland), Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (met uitzondering van de overzeese gebieden), Corsica, Gibraltar, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van Madeira en de Azoren), Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.