Beoordelingen

10
Ja, ik beveel dit aan.
Barry
11-11-2019
uit WORMER
Snel en duidelijk
Voldoende informatie gekregen om in de toekomst niet weer te hoeven bellen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jacqueline
08-11-2019
uit Wierden
Snel en top geregeld
Nadat ik had gebeld kwam er al vrij snel een monteur van Wolves. Deze monteur was erg vriendelijk en loste het probleem supergoed op zodat ik weer veilig naar huis kon.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan Broekhuis
06-11-2019
uit Apeldoorn
Super snel oplossing, en afhandeling
Direct contact, overleg over een passende oplossing, en snel geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anouk Meijnen
29-10-2019
uit Aalten
Echt een super service!
Super klantvriendelijk personeel. En erg snelle service!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Tom Verseveld
26-10-2019
uit Meteren
Snel vriendelijk
Perfecte service
9
Ja, ik beveel dit aan.
R.A.van den Hout
21-10-2019
uit deventer
Geweldige snelle service
100% tevreden!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Juul Riethorst
12-10-2019
uit Egchel
Zeer snelle en goede ervaring
Toen ik belden werd ik goed en vriendelijk te woord gestaan. Via whatsapp hebben we contact gehouden en werd ik op de hoogte gehouden. De pechhulp was redelijk snel aanwezig (eerder dan werd aangegeven dus dat was fijn). De man heeft mij goed geholpen en het was snel opgelost.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Nathalie
08-10-2019
uit Spijkenisse
Geweldige service!
Goeie service. Vriendelijk waren snel ter plaatste. Goeie communicatie er werd daarna nog een apje gestuurd of we veilig thuis waren.
10
Ja, ik beveel dit aan.
E
26-09-2019
uit Wagter
Super
Snel ter plaatse, heel aardig en super snel gefixt!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jackie
24-09-2019
uit Arnhem
Vriendelijke en goede service!
Ik ben goed en snel geholpen. Binnen een uur was alles opgelost. Hulpverlening vanuit pechonderweg was vriendelijk en meedenkend. Vroeg zelfs naderhand of het probleem was verholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Michel
16-09-2019
uit Rhoon
Uitstekende service
Perfect geholpen en nagedacht over de mogelijkheden. 's Avonds laat gemeld dat een band lek was. Wilde direct helpen, maar afgesproken dat de volgende morgen ook goed is. Op de afgesproken tijd werd ik netjes gebeld. Een uur later is de band gerepareerd. Top.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Grisetta
16-09-2019
uit Nieuw Buinen
Zeer goed
Ik ben zeer tevreden over het telefonisch contact .
10
Ja, ik beveel dit aan.
Stef
12-09-2019
uit Heemskerk
Prima opgelost.
Experts aan de telefoon die precies weten wat er loos is.
9
Ja, ik beveel dit aan.
aad
06-09-2019
uit Dalfsen
Snel contact en goed advies.
Het is prettig als je met pech (langs de duitse autobahn) staat direct telefoon contact krijgt. En na 2 telefoongesprekken (waarin blijkt dat er ook naar andere mogelijkheden is gezocht) je een prima advies krijgt en je zonder problemen thuis komt.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Gerrit
06-09-2019
uit Enschede
Geweldige pechhulp.
Na een belletje was de pechhulp service er binnen 10 minuten. Vriendelijke monteur bood aan om de lekke band direct te repareren en bracht ons naar hun eigen garage in Baarn , was toevallig 500 meter van de pechplaats. Kregen koffie aangeboden en band werd gerepareerd. Bleek een lek ventiel te zijn. Binnen 20 minuten weer op weg naar Enschede en dat allemaal zonder kosten, ook niet voor de reparatie. Chapeau voor garage van Boeyen in Baarn.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anita
30-08-2019
uit Hengelo
Supersnelle service!
Super snel en correct geholpen!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Nel
30-08-2019
uit Spijkenisse
Super service
Zeer klantvriendelijke telefoniste, ben zeer goed geïnformeerd. Ook de garage/berger was er heel snel. Dus ben ik heel tevreden!
8
Ja, ik beveel dit aan.
patricia
29-08-2019
uit van der Veen
Goede service
Moest wel even wachten maar het was druk op de weg dus was wel begrijpelijk. Meneer van Poort was aardig en behulpzaam! Niks anders dan positief over de verleende hulp aan mij!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Kees
21-08-2019
uit Gasteren
Tiptop!
Heel goed
10
Ja, ik beveel dit aan.
Susan
19-08-2019
uit Apeldoorn
Topservice
Pechonderwegservice denkt goed met me mee naar een passende oplossing en houdt mij continue op de hoogte van de status
8
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
19-08-2019
uit Zwolle
Pech goed verholpen
Vlotte service, netjes afgrhandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Roel
17-08-2019
uit Elburg
Prima, adequaat en snel weer op weg geholpen.
Door de telefoniste van Pechonderweg.nl snel met Delta in contact gebracht die mij geholpen hebben met een leeglopende band.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Elmar
16-08-2019
uit Hengelo
Vriendelijke en duidelijke hulp
De mevrouw die ons telefonisch te woord stond was vriendelijk en kon ons goed helpen. Ze gaf aan binnen een kwartier terug te bellen om ons te laten weten wat er in gang gezet werd. Binnen 10 min belde ze al terug. We hadden pech dat de dichtstbijzijnde geopende garage ruim een uur van ons af was ivm een feestdag. Maar uiteindelijk heeft de aangewezen garage onze autopech wel kunnen verhelpen.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Henry
15-08-2019
uit Enschede
Naar tevredenheid geholpen
Naar tevredenheid geholpen alles is geregeld onderdak vervoer naar huis inclusief mijn auto binnen 3 dagen auto ook alweer klaar defecte Airco pomp moest in Duitsland rond de 700€ betalen nu 360 € bij mijn eigen garage waar mijn auto netjes is afgeleverd het betrof een Renault scenic bj.2004 1.6 16v zeer tevreden
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jackelien
14-08-2019
uit Hengelo
Super goed
Mijn auto wilde niet starten. Heb de pechhulpdienst gebeld en zij hebben hulp geregeld. Deze kwam en het probleem was snel opgelost. Ook werd er, terwijl ik stond te wachten, contact met mij gehouden . Ben erg tevreden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Chantal Leushuis
11-08-2019
uit Enschede
Super snelle service
Lekke voorband voor de deur door een schroef. Gebeld en binnen 3 kwartier waren ze er. Lekke band was snel verholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mariette Doornbo
05-08-2019
uit Zuidhorn
Prima (relatief) snelle service gezien de vakantieperiode
Het wachten duurde wat lang (maar dat ervaar je als klant altijd zo), maar de chauffeur van de wegsleepwagen was uitermate kundig, legde het probleem goed uit, was rustig en heel vriendelijk! Was hem geen enkele moeite om ons zo dicht mogelijk bij huis af te zetten. Prima service dus.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Fenna
05-08-2019
uit Emmen
Super goed geholpen
Super! Vlot geholpen.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Nico
04-08-2019
uit Enschede
Snel en duidelijk
Zowel de communicatie als de service verlening was prima.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
03-08-2019
uit Westendorp
Uitstekend
Snelle en deskundige hulp. Complimenten.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Lex
02-08-2019
uit Nijverdal
Zeer tevreden
Vandaag sinds jaren een keer pech. Had onze nieuwe auto net dik een week. Rob heeft ons meer dan prima geholpen, direct gezocht naar een oplossing die voor ons het beste was tijdens de vakantie tijd. Garage was dicht in de buurt, kon er zelf naar toe rijden. Garage was al ingelicht dat we kwamen. Alles naar tevredenheid opgelost. Ook de kosten zijn rechtstreeks tussen Pechonderwegservice en de garage geregeld. Een meer dan tevreden klant. Rob bedankt.
10
Ja, ik beveel dit aan.
G
02-08-2019
uit Haaksbergen
Vriendelijk en behulpzaam doen wat je wilt
Doen wat ze zeggen je kunt er van op aan en ze luisteren naar je wensen
10
Ja, ik beveel dit aan.
André
01-08-2019
uit Nieuw-Vennep
Goed geholpen en erg duidelijk allemaal.
Auto repar heeft mij uitstekend geholpen. Het was alleen jammer dat de afspeel mij naar hun eigen bedrijf bracht en niet naar een Citroën dealer. Maar daar konden jullie niets aan doen. Consolini heet dat bedrijf. Ze werken ook voor ANWB. Probleem daar is dat je vaak meerdere dagen moet wachten voor ze aan je auto gaan werken. Door de druk er flink op te zetten en met veel handen en voet gebaren lukte het toch dat de auto om 19:00 klaar was. Erg onvriendelijk personeel. Jullie zouden er eigenlijk eens iemand van jullie daar moeten laten kijken. Maar met de service van euro repar ben erg tevreden Groeten André Gort
10
Ja, ik beveel dit aan.
Kitty
25-07-2019
uit Oldemarkt
Zee goed
Vriendelijk en accuraat geholpen. Meegedacht met probleem en goede oplossing geboden. Teruggebeld op afgesproken tijdstip
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ad
25-07-2019
uit Purmerend
Wat een geweldige service! Top
Gelijk contact. Tijdens het wachten op de Pechhulp werden we via Whats up door uitstekende communicatie en advies van deskundige mensen van de Pech Onderweg Service op de hoogte gehouden en om te proberen alsnog het probleem te verhelpen. Dit is ook gelukt! Super vriendelijk en mijn welgemeende complimenten voor deze organisatie!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Thea
17-07-2019
uit Venlo
Zeer goed
vriendelijke meedenkende medewerker' alles volgens afspraak!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Laura
15-07-2019
uit Groningen
Goed, accuraat en snel geholpen
De ontzettend vriendelijke medewerker Rob gesproken. Hij heeft me snel en goed geholpen, stelde de goede vragen en uiteindelijk de juiste oplossing geboden. Super service!
10
Ja, ik beveel dit aan.
E. Dijkstra
11-07-2019
uit Bolsward
Goede service, duidelijke uitleg van aanpak.
Duidelijk, snelle service. Er werd rustig uitgelegd wat er ging gebeuren, en wat de mogelijkheden waren.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Johan
30-06-2019
uit Tilburg
Prima geholpen en ondertussen goed op de hoogte gehouden
Prima geholpen en ondertussen via whatsapp op de hoogte gehouden
10
Ja, ik beveel dit aan.
Gerben
28-06-2019
uit Zeinstra
Correct, snel duidelijke communicatie
Prima service en duidelijke communicatie. Zeer vlot ook!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Piet
27-06-2019
uit Maasdam
Goed
Ik werd goed geholpen toen ik met een lekke band stond
10
Ja, ik beveel dit aan.
Johan
26-06-2019
uit Arnhem
Snel geholpen.
Goed
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marije
21-06-2019
uit Zoetermeer
Goede en snelle service, klasse
Snel contact, snel opgelost, keurig nagebeld of alles goed is gegaan. Het probleem was snel opgelost en ik was snel weer onderweg. Keurig!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Klaas
20-06-2019
uit Harderwijk
Fijne hulp en begeleiding
Beste Rob en pechhulp team, nogmaals willen we jullie bedanken voor jullie geweldige hulp en begeleiding toen we autopech kregen n Finland op zondag 9 juni. Dankzij jullie (ook Frankfurt) hoefden we niet zomaar € 300 te betalen aan lokale hulp. De auto heeft het verder prima gedaan. Nogmaals dank. Klaas en Anneke Muurling. Harderwijk
10
Ja, ik beveel dit aan.
Dennis Verschoor
18-06-2019
uit Numansdorp
Goededag
Goededag vandaag gebruik gemaakt van de pech hulp hele goede service binnen 10 minuten stonden ze bij me
9
Ja, ik beveel dit aan.
A seppenwoolde
17-06-2019
uit Rijssen
Netjes snel
Voor de eerst keer dat is gebruik maakt van de pech hulp. Zeer tevreden en snel opgelost
10
Ja, ik beveel dit aan.
Peter snoeren
11-06-2019
uit Delft
Super professioneel beter dan goed geholpen door.BRL
Super geholpen door jullie, even een klein misverstand maar foto doen wonderen. Dank jullie wel
10
Ja, ik beveel dit aan.
Raziye
10-06-2019
uit Doetinchem
Goede service. Ze houden goed contact met je:
Zojuist autopecht gehad, prima geholpen. Goede service. Ik raad iedereen aan die ook (vaak) autopech heeft.
10
Ja, ik beveel dit aan.
L.ferreira
07-06-2019
uit Voorburg
Goed
Goed en vriendelijk gesprek. Meedenkend heel goed. Goede service Vd Berger . Prima service pluimpje voor kullie
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ineke
05-06-2019
uit Wierden
Echt geweldig goed en snelle hulp.
Ik ben echt goed en snel geholpen en ze houden contact met je tot het probleem is opgelost met je auto. Echter geweldig zijn deze medewerkers van de pechhulpdienst. Nogmaals erg bedankt.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Henk
29-05-2019
uit Engwierum
Snelle en gerichte oplossing
Snelle reactie en een op maat gemaakte oplossing voor het ondervonden probleem met mijn auto
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jim
29-05-2019
uit Beek
Goede service in een slechte setting.
Alles is soepel verlopen. Fijn om deze zekerheid te hebben in een onprettige situatie.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Han
26-05-2019
uit Delden
Goed service, denken met de klant mee. Zoeken naar de juiste oplossing!
Na gebeld te hebben met de pechservice, kwam de door hen ingeschakelde pechdienst ( Wolves Wierden) snel ter plaatse. Deze heeft mij en mijn auto netjes naar mijn eigen garage gebracht. TOP service.
7
Ja, ik beveel dit aan.
Eddy Schoemaker
22-05-2019
uit Almelo
Goede service en uitleg, hij laat je meekijken met wat ie doet.
Prettig contact met Rob gehad, alle opties doorgenomen
10
Ja, ik beveel dit aan.
LPM
20-05-2019
uit Lisse
Super service
Goed geholpen, vriendelijke medewerker.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Trudy Smits
14-04-2019
uit Zandeweer
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goede hulp en goede service! Wordt goed gecommuniceerd!
10
Ja, ik beveel dit aan.
W van Veen
10-04-2019
uit Almelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Bennie de Brouwer
07-04-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
Top!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Letink
26-03-2019
uit Almelo
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed contact middels telefoongesprek, app en sms. Het duurde ruim een half uur voordat de monteur ter plaatse was maar het was ook druk. Monteur heeft mij keurig netjes afgezet bij mijn werk zodat ik naar de vergadering kon. Ondertussen heeft hij mijn band verwisseld. Prima service!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ilse Zeper
18-03-2019
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Om half 1 gebeld omdat auto niet startte. Ze konden er met 3 kwartier zijn. Echter had ik een afspraak dus gevraagd of ze ook rond 15u konden komen, dit was geen probleem. Via de app op de hoogte gehouden, toen nog een keer telefonisch om door te geven dat ze er 10 over 15u zouden zijn, dit was het geval. Accu was leeg, dus zo opgelost. Goede en duidelijke communicatie, goede service en vriendelijke medewerkers
10
Ja, ik beveel dit aan.
Udo Ganglbauer
17-03-2019
uit
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
De service was top en goede communicatie, met de pechservice via telefoon en de app. En de Hulp van Vorgers Borne was ook correct
8
Ja, ik beveel dit aan.
Maarten Oonk
12-03-2019
uit Lichtenvoorde
4 sterren: goede service, goed behandeld
De service en snelheid was top. De reparatie helaas niet afdoende . Maar de communicatie met pechonderweg service was uitstekend
9
Ja, ik beveel dit aan.
Joyce Vink
11-03-2019
uit Groningen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede en heldere communicatie. Zeer klantvriendelijk. Aankomsttijden echter half uur later dan aanvankelijk aangegeven. Kan gemakkelijk worden opgelost door even een berichtje dat t later wordt. Heel tevreden verder!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Merel Zweemer
07-03-2019
uit Leeuwarden
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima service, nette afhandeling, leenauto meegekregen. Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Trudy Smits
05-03-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede hulp, goede communicatie! Op een moment van pech, fijne hulp!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Tiny
05-03-2019
uit Ees
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede ervaring, auto action heel fijn personeel
9
Ja, ik beveel dit aan.
G.M. Van Ninhuijs-Geuets
28-02-2019
uit Helden
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gerust stellend. Hulpvaardig. Profesioneel.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Daan Evers
28-02-2019
uit Doetinchem
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima service, snel ter plaatse en vlot afgetakeld en een vervangend voertuig. Al met al iets meer dan een uurtje en weer op de weg
10
Ja, ik beveel dit aan.
Erika
27-02-2019
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Super!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Melanie Smeets
27-02-2019
uit Simpelveld
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Na een uur was de pechhulp ter plaatse. Ondertussen via de app op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken. Helaas kon de auto ter plekke niet gemaakt worden. Is met een auto ambulance naar de garage gebracht. Mijn vervangend vervoer stond al gereed. 1 dag later was de auto alweer gemaakt! Super service!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Olivieira
27-02-2019
uit Amsterdam
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed en snel geholpen! Dank!
10
Ja, ik beveel dit aan.
J. Vriend
22-02-2019
uit
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Hartendorp
21-02-2019
uit Enschede
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Sjaak kampjes
17-02-2019
uit LEMMER
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Alles perfect verlopen echt top
8
Ja, ik beveel dit aan.
Mark
16-02-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
Juiste diagnose ter plaatse, bijna nieuwe leenauto en auto netjes naar de locatie van mijn keuze gebracht.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Fred van der Veldt
15-02-2019
uit Haarlem
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Hans Freiboth
15-02-2019
uit Almelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
De service en nabehandeling was uitmuntend.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Leon
15-02-2019
uit Leek
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed! Netjes aan telefoon en via WhatsApp perfect op de hoogte gehouden.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Chantal Roozen
11-02-2019
uit Wapserveen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Vanmorgen stond ik met lege accu. Gebeld en binnen half uur was er iemand ter plaatsen. Super geregeld via telefoon en whatsapp op de hoogte gehouden. Top service bedank! Inmiddels een nieuwe accu en kan weer gerust opweg!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Barbara Nijs-van Druten
10-02-2019
uit Lichtenvoorde
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima communicatie via telefoon en whats-app. Namen zelf contact op of er al iemand was gekomen. Dat het zo druk was, kon hij ook niets aan doen. Maar dan is het heel fijn dat ze steeds contact houden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Bram Löbker
08-02-2019
uit Borne
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle en nette service.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Peter
06-02-2019
uit Tiel
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Topservice. Binnen 40 minuten weer rijdend. Heldere afspraken en goede terugkoppeling van call centre.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marcel
05-02-2019
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Slechts 2 dagen lid en een lekke band... prima geholpen met duidelijke communicatie via telefoon en Whatsapp. Binnen de kortste keren was alles geregeld konden wij verder! Absoluut een aanrader!
8
Ja, ik beveel dit aan.
J. Kooijmans
05-02-2019
uit Rijnsaterwoude
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima dienstverlening. Handig dat ze gelijk met een sleep auto komen. Als het nodig slepen ze je direct weg.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Rudi geertman
03-02-2019
uit Wierden
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Imminga
29-01-2019
uit Oostwold
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Snel en adequaat geholpen.
9
Ja, ik beveel dit aan.
E.H. van D
26-01-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
9
Ja, ik beveel dit aan.
Jordy
22-01-2019
uit Armhem
4 sterren: goede service, goed behandeld
Top service en naast de slechte winterse omstandigheden toch snel geholpen. Communicatie via watsapp is ideaal
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mette
21-01-2019
uit
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik stond met winterweer met een lege accu. Binnen drie kwartier na mijn eerste telefoontje kon ik wegrijden met mijn auto. De communicatie ging snel, ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg goede adviezen.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Weegink
21-01-2019
uit Hengelo
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer goede communicatie. Snel herstel
10
Ja, ik beveel dit aan.
John Lovering
21-01-2019
uit ’s-Heerenberg
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik kan alleen maar zeggen TOP. Geweldige service .
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mitkov
21-01-2019
uit Hengelo OV
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Rienk Marra
18-01-2019
uit Dronrijp
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed geregeld!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Colinda de Reuver
17-01-2019
uit Druten
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Megan Veltstra
16-01-2019
uit nieuw-beijerland
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
8
Ja, ik beveel dit aan.
Wilko
16-01-2019
uit Doezum
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Gerbrand Goudbeek
15-01-2019
uit Almelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Voorrijdtijd was prima en de advies reparatie ook. Monteur heeft de auto weer startklaar gemaakt zodat ik hem naar mijn eigen garage kon rijden, waar de storing definitief verholpen zal gaan worden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
S.Bilder
14-01-2019
uit Delfzijl
4 sterren: goede service, goed behandeld
Eerste keer snel geholpen, laatste keer op21-01-19 goed geholpen op afstand, goede informatie en uiteindelijk door de info zelf de storing kunnen oplossen, ook prettig is het terugkoppelen met de vraag of alles nu in orde is.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Erwin
13-01-2019
uit Biddinghuizen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Noodreparatie gedaan aan mijn band en ik kon weer verder. Erg te spreken over manier van communiceren!
9
Ja, ik beveel dit aan.
J. Boomgaardt
03-01-2019
uit Vries
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer tevreden over de snelle service
10
Ja, ik beveel dit aan.
Cristel
02-01-2019
uit Hengevelde
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed
8
Ja, ik beveel dit aan.
Brigitte
06-09-2018
uit Zeeland
4 sterren: goede service, goed behandeld
Toen ik belde werd ik snel en helder geholpen, geen onnodig gebabbel maar concrete vragen. Wat die man aan de telefoon mij beloofd had, werd ook nagekomen, super service gehad binnen een hele acceptabele tijd, top mannen
8
Ja, ik beveel dit aan.
Marco Jacobs
05-09-2018
uit Lichtenvoorde
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede snelle service, laatste pech had eenvoudig opgelost kunnen worden indien monteur over een mobiele storingscomputer bezat, dan was auto weer meteen klaar geweest en was afslepen niet nodig geweest.
8
Ja, ik beveel dit aan.
theunmeester@gmail.com
05-09-2018
uit Zuidhorn
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima snel geregeld. Vervoer naar leenauto werd aangeboden. Vriendelijke meneer.
10
Ja, ik beveel dit aan.
W de Jong
03-09-2018
uit Emmen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Super geholpen
8
Ja, ik beveel dit aan.
W.J. Hofman
11-07-2018
uit Tjerkwerd
4 sterren: goede service, goed behandeld
Na rammelend geluid onder de motorkap 's-avonds om 20u in Harwich de hulpdienst gebeld. Deze is vlot bereikbaar en het overleg over de hulp is comstructief. De hulp is niet urgent. De volgende morgen komt de hulp op gang. Plezierige profs die goed handelen. De auto wordt zo'n 2 uur na het 1e contact om 7.30u naar een garage gebracht. Deze doet er alles aan om een noodreparatie uit te voeren door de airco-pomp uit te schakelen. Om 13u reden we weer zonder problemen. Klasse van alle goedwillende betrokkenen!, Extra verrassing: het arbeidsloon van de noodreparatie wordt vergoed We hebben daarna een heerlijke vakantie gehad door de Cotswolds en Kent. Wij zijn heel blij met de pech onderweg service. Groet, Wolter
8
Ja, ik beveel dit aan.
L van den Dool
19-04-2018
uit Papendrecht
4 sterren: goede service, goed behandeld
9
Ja, ik beveel dit aan.
Lex Geers
04-04-2018
uit Zwijndrecht
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gelukkig mijn eerste kennismaking. Maar was bijzonder verrast over de snelle actie . Helaas niet ter plekke kunnen repareren maar keurige verdere afwikkeling naar de garage..
10
Ja, ik beveel dit aan.
Klein Gebbink
30-03-2018
uit Groenlo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed bedrijf auto groep twente. Hun gebeld en alles werd geregeld. Top 100% .
9
Ja, ik beveel dit aan.
JP klunder
28-03-2018
uit Echtenerbrug
4 sterren: goede service, goed behandeld
Binnen 30 minuten ter plaatse Snelle inventarisatie van het probleem Auto en ik mee naar Bodegraven en daar snel een leen auto ik ben erg tevreden Ben wel benieuwd hoe het nu verder gaat en zijn er nog kosten voor het transport van mijn auto
10
Ja, ik beveel dit aan.
W.Brederveld
25-03-2018
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Door een losse benzineleiding wou de auto niet starten. Binnen een half uur was de pechhulp er en 10 min later was ik weer onderweg. Simpel probleem maar enorm snel gespot en goed tijdelijk opgelost. Volgende dag is bij de garage waar ik zelf heen kon rijden, het probleem definitief opgelost.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Poeth
25-03-2018
uit Venlo
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan schenkel
21-03-2018
uit Bellingwolde
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Heel goed en snel
9
Ja, ik beveel dit aan.
Alex stok
17-01-2018
uit Leek
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Sanberg
15-01-2018
uit Enschede
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Geert Spaan
15-01-2018
uit Tolbert
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima, snel en vakkundig. Er was wel wat bekijks toen de grote vrachtwagen de straat in reed.
9
Ja, ik beveel dit aan.
S van essen
12-01-2018
uit Enschede
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle response, vriendelijke service. Probleem echter niet te verhelpen langs de weg. Leenauto ver weg van woonplaats. Midden in de nacht is dat geen optie. Wel netjes thuisgebracht uiteraard. Auto staat nu nogbij de garage.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Dorie
11-01-2018
uit Emmen
4 sterren: goede service, goed behandeld
9
Ja, ik beveel dit aan.
Mark Verburg
10-01-2018
uit Rijswijk
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gewoon prima.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Edwin persman
10-01-2018
uit Nieuwediep
4 sterren: goede service, goed behandeld
8
Ja, ik beveel dit aan.
Dankbaar
09-01-2018
uit Lichtenvoorde
4 sterren: goede service, goed behandeld
service verliep prima

085 - 77 33 750 06-21958026 085 - 773 773 7
Lid worden Vragen Whatsapp ons