Beoordelingen

10
Ja, ik beveel dit aan.
Debora
07-07-2020
uit Zuidhorn
Uitstekend geholpen
Gebeld auto wil niet starten ,bleek de accu te zijn Zoals beloofd was er binnen 20 minuten een monteur ter plaatse, die mij zeer vriendelijk geholpen heeft. Ook de appdienst was snel, vakkundig en vriendelijk. Kortom zeer prettig geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Maarten
03-07-2020
uit Gieterveen
Snelle duidelijke hulp
Na een olielekkage van mijn auto snel geholpen door de centrale
10
Ja, ik beveel dit aan.
Lida
02-07-2020
uit Krimpen aan den IJssel
Super
Gewoon goed !!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Gerrit van LEEUWEN
01-07-2020
uit Veenendaal
Even geduld en dan prima geholpen.
Weer op weg na een ongewenste storing geeft een fijn gevoel.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ine Olde Keizer
28-06-2020
uit Losser
Top en direct geholpen.
Vakkundige en directe hulp. Meegedacht met ons probleem. Heel fijn.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
23-06-2020
uit Spijkenisse
Keurig behandeld
Door een slechte reparatie pech gekregen het gerepareerde onderdeel(multiriem) heeft het nog geen 30 km vol gehouden. Mensen van vreugdehil zijn keurig en klantvriendelijk.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Bernadet
22-06-2020
uit Hardenberg
Top geregeld
Mijn eerste ervaring. Je raakt toch altijd wat in paniek als je iets hebt met de auto. Maar de jongeman was vriendelijk en rustig aan de telefoon. En inderdaad precies zoals hij zei binnen 15 minuten was er iemand op mij te helpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Lianne
16-06-2020
uit Lutjegast
Snelle en vriendelijke hulpverlening
Helaas pech onderweg. Binnen 15 minuten wist ik dat er een monteur met sleepwagen onderweg was en deze was ook binnen de afgesproken tijd gearriveerd. Gelukkig was een sleepdienst niet nodig en kon dr auto ter plaatse gerepareerd worden. Duidelijke en snelle communicatie. Eerst telefonisch en later via de app. Telefoniste en monteur ook beide vriendelijk.
10
Ja, ik beveel dit aan.
G.Kara
10-06-2020
uit Dordrecht
Uitstekend geholpen!
Snel en uitstekend geholpen!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Frans van Roon
05-06-2020
uit Leidschendam
Snel, vriendelijk en professioneel !
Snel aanwezig, vriendelijk en duidelijke uitleg wat hij deed. Professioneel en snel opgelost.
7
Ja, ik beveel dit aan.
Hans
04-06-2020
uit Bakkeveen
Goede service heel duidelijk allemaal.
Snelle fijne service
9
Ja, ik beveel dit aan.
Wouter
02-06-2020
uit Groningen
Het ging snel en vriendelijk
Ik had een lekker band en geen spullen om de reserveband erop te zetten, dus na een telefoontje en Whatsapp contact kwam er binnen een half uurtje iemand langs en weer 5 minuten later konden we weer rijden. Erg prettig.
7
Ja, ik beveel dit aan.
Harry
01-06-2020
uit Froombosch
Goede service
Goede service en communicatie.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Thijs
27-05-2020
uit Noordwijk
Snel en goed geholpen
Er werd zeer snelle starthulp verleend. Met name het persoonlijke contact waarbij je via whatsapp continue op de hoogte werd gehouden was top! Binnen een half uur was alles geregeld.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Rik
23-05-2020
uit Dwingeloo
Knetter snel geholpen
Uiterst vriendelijk te woord gestaan bij de telefonische melding en daar bijzonder goed begeleid en op de hoogte gehouden d.m.v. Whatsapp. Om 8.00 uur heb ik de melding gedaan en om 9.30 uur was mijn auto al afgeladen bij de garage in Bolsward. Ik ben dik tevreden.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ton
07-05-2020
uit Zoetermeer
Vlotte adequate hulp
Mijn auto startte niet, meteen werd geregeld dat mijn garage starthulp verleende zodat ik weer verder kon, precies wat ik nodig had!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Michele
03-05-2020
uit koog aan de zaan
Super service
snel en duidelijke communicatie. Snel hulp ter plaatsen. Heel fijn
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
01-05-2020
uit Ede
Goed geholpen
Goed geholpen, prettige man
7
Ja, ik beveel dit aan.
Kathelijne
27-04-2020
uit HAREN GN
Hulp was oke
Telefonische hulp zeer prettig, erg hulpvaardig. Hulp ter plaatse: een zeer groot nadeel dat de man niets snapte van locatie delen. Ik stond op een vaag parkeerplaatsje in een bos, en de servicemonteur kon mij niet vinden. Hierdoor wel erg lang moeten wachten. (met lege accu) Was op zich niet heel erg, want lekker weer, maar het zou wel praktisch zijn als de pechonderweg-hulp handig is met een locatie vinden. Maar, verder top, binnen een paar seconden kon ik weer starten.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marleen
27-04-2020
uit Haaksbergen
Top geholpen!
Na een telefoontje, werden we per app op de hoogte gehouden. Binnen een half uur was de pechhulp gearriveerd en konden we snel weer op weg. We zijn goed geholpen deze Koningsdag!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Wim
10-04-2020
uit Zuidhorn
Uitmuntende service
Snelle reactie. Komt afspraken na.Vlotte afhandeling
8
Ja, ik beveel dit aan.
Gerrit
08-04-2020
uit Deldenghj
Prima!
Ik had het tel.nr. van pech onderweg niet bij me, maar vossenbrink heeft voor mij gebeld!
10
Ja, ik beveel dit aan.
P. A. Krab
08-04-2020
uit Heerhugowaard
Snel en accuraat.
Afspraken worden nagekomen. Reageren snel. Vriendelijk personeel.
10
Ja, ik beveel dit aan.
C.J. van Putten
07-04-2020
uit Krimpen aan den IJssel
Geweldige adekwate hulp.
Ik stond op thuisadres met uitgeputte accu. 1 belletje en binnen 10 mimuten was de monteur er. Kon starten en bleek nieuwe accu nodig te hebben. Ik ben zeer tevreden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Esther
02-04-2020
uit Nijmegen
Supersnelle en vriendelijke service
Hele snelle en vriendelijke service, snel ter plaatse en makkelijke communicatie.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Sjoerd
31-03-2020
uit Eelde
Uitstekend
Vriendelijk te woord gestaan, snelle service , vriendelijke mensen en duidelijke uitleg. Auto naar de garage gebracht door Hazenberg. In een woord geweldig Groet Sjoerd
6
Ja, ik beveel dit aan.
Inge
31-03-2020
uit Borne
Vriendelijk behulpzaam
Fijn dat er redelijk snel ter plaatsen kon worden gekomen. Ben zeer vriendelijk geholpen en kon met een opgepompte band goed thuiskomen. Helaas 2 dagen later weer een lekke band, bleek toch een schroef in te zitten onder een steentje verstopt bij controle bij autoservicebedrijf Broeksema.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Karola
30-03-2020
uit Almelo
Snel en praktisch geholpen
Afgelopen zaterdag contact gehad. Er werd afgesproken dat we 's maandags naar de garage zouden gaan. Ik had de auto nl bij huis staan en auto zou wellicht wel weer kunnen starten met behulp van pechhulp, maar probleem zou naar alle waarschijnlijkheid niet ter plaatse kunnen worden opgelost. Maandagochtend keurig op tijd contact gehad via Whatsapp met pechhulp. Vervolgens kwam berger en kon ik zelf naar de garage in Deventer rijden.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anna Charkot
30-03-2020
uit Oss
Ik werd goed en snel geholpen
Top!
10
Ja, ik beveel dit aan.
RK
23-03-2020
uit Sibrandabuorren
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Steffie
13-03-2020
uit Swalmen
Heel snel en erg vriendelijk!
Helaas met pech onderweg komen te staan. Via de telefoon en de app erg snel geholpen. Monteur was er heel snel en heeft me zelfs helemaal naar huis gebracht. En onderweg nog gezellige gesprekken gehad. Super service!!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jeanette
10-03-2020
uit Roosendaal
Zeer snel en vakkundig geholpen
Gebeld met kapotte accu. Zoals beloofd was er binnen 20 minuten een monteur ter plaatse, die mij zeer vriendelijk geholpen heeft. Ook de appdienst was snel, vakkundig en vriendelijk. Kortom zeer prettig geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Harrij
09-03-2020
uit Enschede
perfect geholpen
wacht tijd , zeer kort
9
Ja, ik beveel dit aan.
Caroline Karsenbarg
08-03-2020
uit Purmerend
Topservice zeer professioneel en ervaren
Gebeld ivm lekke band, helaas geen reserveband. Moest naar werk. Gebeld uitleg gekregen wat er zou gebeuren indien band niet gemaakt kon worden. binnen half uur sleepbedrijf deze keek en heeft ter plekke band gerepareerd. Top.
6
Ja, ik beveel dit aan.
Edith
08-03-2020
uit Boekelo
Band gepropt en ik kan weer rijden
Bij de melding is mij verteld dat de band eerst gepropt zou worden. Deze monteur wilde gelijk de thuiskomband erop zetten. Ik heb toch gevraagd of hij eerst wilde kijken of het anders kon (ging niet echt van harte). Hij zei dat ik hoe dan ook naar de garage moest. Voor nu is de band gepropt en morgen gaan we naar de garage om de band na te laten kijken. Hij heeft het hopelijk goed opgelost voor nu maar ik heb wel eens vrolijkere personen gezien, laten we ervan uitgaan dat het aan het regenachtige weer lag. Waren wel snel ter plaatse. Ca 45 min
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan Willem Gerrits
08-03-2020
uit Hengelo
Super geholpen en zeer klantvriendelijk
Na een kort en vriendelijk telefoongesprek snel geholpen door de Berger. Dit valt onder: de verwachting overtreffen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Bert
07-03-2020
uit Wierden
Snel, vriendelijk en vakkundig!
Zeer snel vriendelijk geholpen. Aanrader!!
8
Ja, ik beveel dit aan.
R
18-02-2020
uit Oldenzaal
Prima, snel en goed geregeld
Prima, snel en goed geregeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
John
16-02-2020
uit Oss
Snelle service
Stond ik op zondag met lege achterband binnen het uur Waren ze terplaatsen wiel vervangen en ik kan weer de weg vervolgen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Frans
15-02-2020
uit Reuver
Prima.
Vriendelijke en kundige monteur.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Michelle
15-02-2020
uit Anna paulowna
Uitstekend geholpen!
Goed geholpen en kan gelijk weer de weg op!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mirjam
12-02-2020
uit Rosmalen
Snelle adequate hulp gekregen.
Binnen twee uur een monteur bij mijn auto, die de storingsmelding heeft gereset. Mij heeft gerustgesteld en heeft geadviseerd dat t veilig was om zelf te rijden naar mijn eigen garage.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Judith
08-02-2020
uit Haren
Super vriendelijk en snel
Voor 2e keer in 1 week hulp moeten zoeken. Beide keren heel vriendelijk geholpen. 2e keer echt hulp nodig en alles werd voor mij geregeld, ik hoefde zelf niets te doen. Heel prettig dat ik via de app continu op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Manon
07-02-2020
uit Groningen
Snelle service!
Mijn accu was leeg, maar met behulp van de alarmlijn is er snel een monteur uit de buurt, die de accu weer heeft kunnen starten. Ook goed telefonisch advies en vriendelijke klantenservice.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Alice
04-02-2020
uit Gouda
Probleem opgelost in 30 minuten
Bij pech gebeld met pechhulpdienst. Band loopt snel leeg, mijn eigen garage nèt gesloten en op vrijdag. Snel en duidelijk telefoon gesprek, direct een oplossing een andere garage dichtbij (ook gesloten) maar helpen mij direct. Met voldoende lucht in mijn band zelf naartoe gereden. Topservice!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Emma
03-02-2020
uit Oosterwolde
Fantastisch gehopen!
Zodra er contact was gemaakt, werd ik snel geholpen. Op een prettige manier!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Arjan
02-02-2020
uit Groenlo
Gewoon goed en snel
Heb gebeld en met 30 minuten was er hulp.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Peter
31-01-2020
uit Vorden
Uitstekende service van meedenkende mensen
Pas geleden op een avond startte onze auto niet. Probleem was dat mijn vrouw de volgende dag al vroeg de auto nodig had voor haar werk. Daarom Pechonderwegservice gebeld. De medewerker stond ons vriendelijk te woord, vertelde ons dat de oorzaak van het niet starten zeer waarschijnlijk de accu was en kwam al meedenkend met de oplossing aandragen. Afgesproken werd dat de volgende morgen om 8:00 contact met ons zou worden opgenomen en dat ze dan iemand zouden langs sturen met een nieuwe accu. Inderdaad om 08:00 uur een whatsappje met de mededeling dat binnen een half uur iemand bij ons zou zijn voor het plaatsen van een nieuwe accu. Wat dus ook gebeurde. Kortom, service zoals service behoort te zijn.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Roelof pruim
30-01-2020
uit Borne
Goed
Zeer goed
9
Ja, ik beveel dit aan.
Max
29-01-2020
uit Dorst
Goede uitleg en alles uiteindelijk goedgekomen
Goede uitleg en duidelijk hoe het in zijn werking ging. Vragen werden goed beantwoord en was snel al weer op de weg.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Sandra
29-01-2020
uit Borculo
Snel contact, geduldige medewerker, super geholpen, veilig weer thuis!
Snel contact, geduldige medewerker, super geholpen,
8
Ja, ik beveel dit aan.
Ina
28-01-2020
uit Barneveld
Prima geholpen.
Werd goed op de hoogte gehouden en wist qua tijd wat Ik kon verwachten. Prima communicatie zowel telefonisch als via Whatsapp.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Björn
28-01-2020
uit Gouda
Snelle hulp bij het starten van de auto
Auto startte niet. Snel met een auto ter plaatse.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Roel
28-01-2020
uit Alphen a/d rijn
Geweldig
Werd direct geholpen door de pechservice en auto bedrijf Otto was binnen een half uur ter plekke heeft de lekke band gewisseld voor de reserve wiel. Ik kon de volgende dag bij Otto de band omwisselen. Top bedrijf
9
Ja, ik beveel dit aan.
Thomas
09-01-2020
uit Sassenheim
Snel opgelost
Lekker band en helaas geen thuiskomertje in de auto. Snelle service en werd ter plaatse hersteld.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marvin
08-01-2020
uit Poortugaal
Top gergeld
Goede, snelle en nette service naar de klant toe.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ester Lockhorn
18-12-2019
uit Groningen
Geruststellende ervaring gehad van pechonderweg
Toen ik onderweg naar Oostenrijk een oranje waarschuwingslampje zag branden op het dashboard heb ik pechonderweg gebeld. Ik ben geduldig, begripvol en uitgebreid te woord gestaan wat mij geruststelde en vertrouwen gaf. Later op de dag nam pechonderweg meerdere keren contact op via whatsapp om te vragen hoe de reis vorderde en hoe de auto zich hield. In dit geval was er geen reden tot onmiddellijk handelen namelijk. Juist daarom heb ik deze zorgvuldige nazorg zeer op prijs gesteld. Warm aanbevolen!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marjan
18-12-2019
uit Arnhem
Super
Zeer vriendelijk aan de telefoon en erg hulpvaardig. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer de monteur kwam. Ik moest lang wachten, maar het was erg druk en daar kan niemand wat aan doen.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Ja danhof
16-12-2019
uit Swifterbant
Vlot geholpen.
Snel contact. Vriendelijke en duidelijk uitleg. Normale wachttijd. Vriendelijke monteur bij de service onderweg bij de pech auto.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Natasja
15-12-2019
uit Terborg
Goede en snelle service
Correct geholpen
7
Ja, ik beveel dit aan.
Sandra Postma
15-12-2019
uit Enschede
Prima, komen afspraken na en zijn duidelijk qua communicatie
Prima!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marianne
15-12-2019
uit Roermond
Snelle en vakkundig opgeloste motorstoring.
Monteur was snel aanwezig. Een vriendelijke en behulpzame man. Telefonisch contact met de pechhulpservice was uitstekend.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Yurteri
13-12-2019
uit Venlo
Prima service
Stond met een lekke bans prima geholpen binnen 45 minuten!!!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Conny Van wijnga
13-12-2019
uit Klaaswaal
Prima geholpen goede communicatie
Voor het eerst met pech gestaan en pechhulp nodig gehad. Fijne stem die me rustig vertelde wat ik moest doen. Want ik raakte soort in paniek. Goede communicatie goede afhandeling. Goede service en goed overleg!! Top!!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Johan
05-12-2019
uit Trommelen
Prima geholpen
Autobedrijf Schellekens was snel ter plaatse om het mankement van de auto van mijn vrouw op te lossen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Inge Claeys
05-12-2019
uit Rijswijk
Top
Het eerste gesprek ging wat moeizaam, maar daarna alleen maar goede ervaringen top!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jannie
02-12-2019
uit Boskoop
Prima
Fijn dat het zo snel geregeld was en fijn deze app funktie
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ton
02-12-2019
uit Druten
Betrouwbaar
Ik werd na mijn telefoontje snel en vakkundig geholpen en van advies voorzien.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Joseph
30-11-2019
uit GRONINGEN
Wat een geweldig service
Ik had pechhulp (accu van de verhuiswagen was leeg door mijn eigen schuld). De man aan de lijn was zeer vriendelijke, telefonische heeft hij mij een paar instructie en tips gegeven om het probleem op te lossen maar helaas zonder succes. Daarna was iemand ter plekke binnen 15 min. Ik was gewoon snel en netjes geholpen zonder onverwachte extra kosten.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Alice
28-11-2019
uit Enschede
Goed geregeld!
30 minuten nadat ik gebeld had was de sleper ter plaatse en heeft ons naar onze garage gebracht. Snel en adequaat!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Esra
26-11-2019
uit Haaksbergen
Zeer goed geholpen
Goede service , ik heb even moeten wachten omdat het druk was maar ben verder snel geholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Christien
26-11-2019
uit Harkstede
Snelle service
Na 1 telefoontje was hulp snel ter plekke. Gedurende de aanloop werd er via app contact gehouden.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Frans
26-11-2019
uit Vanremmen
Goed geregeld
Lekke band vanochtend. Auto stond thuis geparkeerd. Binnen 40 min stond monteur voor de deur. Zat een schroef in de band en ze konden het ter plekke herstellen met een prop. Dit alles kosteloos!!!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
25-11-2019
uit Leusden
Prima geholpen
Ik had direct contact en ben heel goed geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
E. Lezana
25-11-2019
uit Balkbrug
Super goed en snel geholpen
Pech met batterij, gebeld en binnen 30 min geholpen, vriendelijk klantenservice,
9
Ja, ik beveel dit aan.
Adriaan
23-11-2019
uit Hilversum
Snel ter plekke en goede service.
Vriendelijke service. Snel ter plekke en probleem goed verholpen. Doordat je als klant via de app contact hebt met de service weet je waar je aan toe bent. Zeer prettig.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Dennis
21-11-2019
uit Delden
Snel en soepel
Ik had een klapband. Er werd duidelijk uitgelegd wanneer en hoe er iemand aankwam. De service is goed en ze waren er snel!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marion
21-11-2019
uit Enschede
Was snel geregeld.
Netjes
9
Ja, ik beveel dit aan.
Willy van Dijk
20-11-2019
uit Delden
Snel professioneel deskundig
Goede afspraken het hoe en wat. Je weet waar je aan toe bent.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marga
19-11-2019
uit Angeren
Super!
Zeer snel geholpen en ook nog eens een goede service.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mariette
17-11-2019
uit Zuidhorn
De gewenste hulp gekregen!
Telefonisch contact als uitermate vriendelijk ervaren. Pechservice was er binnen de aangegeven tijd. Vriendelijke monteur. Heeft systeem gereset en zelfs zijn privé nummer gegeven voor als de foutmelding binnen 10 min weer zou komen. Dan kwam hij direct (was gelukkig niet nodig). Kortom goed en vriendelijk en professioneel geholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Barry
11-11-2019
uit WORMER
Snel en duidelijk
Voldoende informatie gekregen om in de toekomst niet weer te hoeven bellen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jacqueline
08-11-2019
uit Wierden
Snel en top geregeld
Nadat ik had gebeld kwam er al vrij snel een monteur van Wolves. Deze monteur was erg vriendelijk en loste het probleem supergoed op zodat ik weer veilig naar huis kon.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan Broekhuis
06-11-2019
uit Apeldoorn
Super snel oplossing, en afhandeling
Direct contact, overleg over een passende oplossing, en snel geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anouk Meijnen
29-10-2019
uit Aalten
Echt een super service!
Super klantvriendelijk personeel. En erg snelle service!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Tom Verseveld
26-10-2019
uit Meteren
Snel vriendelijk
Perfecte service
9
Ja, ik beveel dit aan.
R.A.van den Hout
21-10-2019
uit deventer
Geweldige snelle service
100% tevreden!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Juul Riethorst
12-10-2019
uit Egchel
Zeer snelle en goede ervaring
Toen ik belden werd ik goed en vriendelijk te woord gestaan. Via whatsapp hebben we contact gehouden en werd ik op de hoogte gehouden. De pechhulp was redelijk snel aanwezig (eerder dan werd aangegeven dus dat was fijn). De man heeft mij goed geholpen en het was snel opgelost.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Nathalie
08-10-2019
uit Spijkenisse
Geweldige service!
Goeie service. Vriendelijk waren snel ter plaatste. Goeie communicatie er werd daarna nog een apje gestuurd of we veilig thuis waren.
10
Ja, ik beveel dit aan.
E
26-09-2019
uit Wagter
Super
Snel ter plaatse, heel aardig en super snel gefixt!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jackie
24-09-2019
uit Arnhem
Vriendelijke en goede service!
Ik ben goed en snel geholpen. Binnen een uur was alles opgelost. Hulpverlening vanuit pechonderweg was vriendelijk en meedenkend. Vroeg zelfs naderhand of het probleem was verholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Michel
16-09-2019
uit Rhoon
Uitstekende service
Perfect geholpen en nagedacht over de mogelijkheden. 's Avonds laat gemeld dat een band lek was. Wilde direct helpen, maar afgesproken dat de volgende morgen ook goed is. Op de afgesproken tijd werd ik netjes gebeld. Een uur later is de band gerepareerd. Top.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Grisetta
16-09-2019
uit Nieuw Buinen
Zeer goed
Ik ben zeer tevreden over het telefonisch contact .
10
Ja, ik beveel dit aan.
Stef
12-09-2019
uit Heemskerk
Prima opgelost.
Experts aan de telefoon die precies weten wat er loos is.
9
Ja, ik beveel dit aan.
aad
06-09-2019
uit Dalfsen
Snel contact en goed advies.
Het is prettig als je met pech (langs de duitse autobahn) staat direct telefoon contact krijgt. En na 2 telefoongesprekken (waarin blijkt dat er ook naar andere mogelijkheden is gezocht) je een prima advies krijgt en je zonder problemen thuis komt.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Gerrit
06-09-2019
uit Enschede
Geweldige pechhulp.
Na een belletje was de pechhulp service er binnen 10 minuten. Vriendelijke monteur bood aan om de lekke band direct te repareren en bracht ons naar hun eigen garage in Baarn , was toevallig 500 meter van de pechplaats. Kregen koffie aangeboden en band werd gerepareerd. Bleek een lek ventiel te zijn. Binnen 20 minuten weer op weg naar Enschede en dat allemaal zonder kosten, ook niet voor de reparatie. Chapeau voor garage van Boeyen in Baarn.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anita
30-08-2019
uit Hengelo
Supersnelle service!
Super snel en correct geholpen!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Nel
30-08-2019
uit Spijkenisse
Super service
Zeer klantvriendelijke telefoniste, ben zeer goed geïnformeerd. Ook de garage/berger was er heel snel. Dus ben ik heel tevreden!
8
Ja, ik beveel dit aan.
patricia
29-08-2019
uit van der Veen
Goede service
Moest wel even wachten maar het was druk op de weg dus was wel begrijpelijk. Meneer van Poort was aardig en behulpzaam! Niks anders dan positief over de verleende hulp aan mij!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Kees
21-08-2019
uit Gasteren
Tiptop!
Heel goed
10
Ja, ik beveel dit aan.
Susan
19-08-2019
uit Apeldoorn
Topservice
Pechonderwegservice denkt goed met me mee naar een passende oplossing en houdt mij continue op de hoogte van de status
8
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
19-08-2019
uit Zwolle
Pech goed verholpen
Vlotte service, netjes afgrhandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Roel
17-08-2019
uit Elburg
Prima, adequaat en snel weer op weg geholpen.
Door de telefoniste van Pechonderweg.nl snel met Delta in contact gebracht die mij geholpen hebben met een leeglopende band.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Elmar
16-08-2019
uit Hengelo
Vriendelijke en duidelijke hulp
De mevrouw die ons telefonisch te woord stond was vriendelijk en kon ons goed helpen. Ze gaf aan binnen een kwartier terug te bellen om ons te laten weten wat er in gang gezet werd. Binnen 10 min belde ze al terug. We hadden pech dat de dichtstbijzijnde geopende garage ruim een uur van ons af was ivm een feestdag. Maar uiteindelijk heeft de aangewezen garage onze autopech wel kunnen verhelpen.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Henry
15-08-2019
uit Enschede
Naar tevredenheid geholpen
Naar tevredenheid geholpen alles is geregeld onderdak vervoer naar huis inclusief mijn auto binnen 3 dagen auto ook alweer klaar defecte Airco pomp moest in Duitsland rond de 700€ betalen nu 360 € bij mijn eigen garage waar mijn auto netjes is afgeleverd het betrof een Renault scenic bj.2004 1.6 16v zeer tevreden
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jackelien
14-08-2019
uit Hengelo
Super goed
Mijn auto wilde niet starten. Heb de pechhulpdienst gebeld en zij hebben hulp geregeld. Deze kwam en het probleem was snel opgelost. Ook werd er, terwijl ik stond te wachten, contact met mij gehouden . Ben erg tevreden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Chantal Leushuis
11-08-2019
uit Enschede
Super snelle service
Lekke voorband voor de deur door een schroef. Gebeld en binnen 3 kwartier waren ze er. Lekke band was snel verholpen.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mariette Doornbo
05-08-2019
uit Zuidhorn
Prima (relatief) snelle service gezien de vakantieperiode
Het wachten duurde wat lang (maar dat ervaar je als klant altijd zo), maar de chauffeur van de wegsleepwagen was uitermate kundig, legde het probleem goed uit, was rustig en heel vriendelijk! Was hem geen enkele moeite om ons zo dicht mogelijk bij huis af te zetten. Prima service dus.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Fenna
05-08-2019
uit Emmen
Super goed geholpen
Super! Vlot geholpen.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Nico
04-08-2019
uit Enschede
Snel en duidelijk
Zowel de communicatie als de service verlening was prima.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan
03-08-2019
uit Westendorp
Uitstekend
Snelle en deskundige hulp. Complimenten.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Lex
02-08-2019
uit Nijverdal
Zeer tevreden
Vandaag sinds jaren een keer pech. Had onze nieuwe auto net dik een week. Rob heeft ons meer dan prima geholpen, direct gezocht naar een oplossing die voor ons het beste was tijdens de vakantie tijd. Garage was dicht in de buurt, kon er zelf naar toe rijden. Garage was al ingelicht dat we kwamen. Alles naar tevredenheid opgelost. Ook de kosten zijn rechtstreeks tussen Pechonderwegservice en de garage geregeld. Een meer dan tevreden klant. Rob bedankt.
10
Ja, ik beveel dit aan.
G
02-08-2019
uit Haaksbergen
Vriendelijk en behulpzaam doen wat je wilt
Doen wat ze zeggen je kunt er van op aan en ze luisteren naar je wensen
10
Ja, ik beveel dit aan.
André
01-08-2019
uit Nieuw-Vennep
Goed geholpen en erg duidelijk allemaal.
Auto repar heeft mij uitstekend geholpen. Het was alleen jammer dat de afspeel mij naar hun eigen bedrijf bracht en niet naar een Citroën dealer. Maar daar konden jullie niets aan doen. Consolini heet dat bedrijf. Ze werken ook voor ANWB. Probleem daar is dat je vaak meerdere dagen moet wachten voor ze aan je auto gaan werken. Door de druk er flink op te zetten en met veel handen en voet gebaren lukte het toch dat de auto om 19:00 klaar was. Erg onvriendelijk personeel. Jullie zouden er eigenlijk eens iemand van jullie daar moeten laten kijken. Maar met de service van euro repar ben erg tevreden Groeten André Gort
10
Ja, ik beveel dit aan.
Kitty
25-07-2019
uit Oldemarkt
Zee goed
Vriendelijk en accuraat geholpen. Meegedacht met probleem en goede oplossing geboden. Teruggebeld op afgesproken tijdstip
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ad
25-07-2019
uit Purmerend
Wat een geweldige service! Top
Gelijk contact. Tijdens het wachten op de Pechhulp werden we via Whats up door uitstekende communicatie en advies van deskundige mensen van de Pech Onderweg Service op de hoogte gehouden en om te proberen alsnog het probleem te verhelpen. Dit is ook gelukt! Super vriendelijk en mijn welgemeende complimenten voor deze organisatie!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Thea
17-07-2019
uit Venlo
Zeer goed
vriendelijke meedenkende medewerker' alles volgens afspraak!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Laura
15-07-2019
uit Groningen
Goed, accuraat en snel geholpen
De ontzettend vriendelijke medewerker Rob gesproken. Hij heeft me snel en goed geholpen, stelde de goede vragen en uiteindelijk de juiste oplossing geboden. Super service!
10
Ja, ik beveel dit aan.
E. Dijkstra
11-07-2019
uit Bolsward
Goede service, duidelijke uitleg van aanpak.
Duidelijk, snelle service. Er werd rustig uitgelegd wat er ging gebeuren, en wat de mogelijkheden waren.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Johan
30-06-2019
uit Tilburg
Prima geholpen en ondertussen goed op de hoogte gehouden
Prima geholpen en ondertussen via whatsapp op de hoogte gehouden
10
Ja, ik beveel dit aan.
Gerben
28-06-2019
uit Zeinstra
Correct, snel duidelijke communicatie
Prima service en duidelijke communicatie. Zeer vlot ook!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Piet
27-06-2019
uit Maasdam
Goed
Ik werd goed geholpen toen ik met een lekke band stond
10
Ja, ik beveel dit aan.
Johan
26-06-2019
uit Arnhem
Snel geholpen.
Goed
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marije
21-06-2019
uit Zoetermeer
Goede en snelle service, klasse
Snel contact, snel opgelost, keurig nagebeld of alles goed is gegaan. Het probleem was snel opgelost en ik was snel weer onderweg. Keurig!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Klaas
20-06-2019
uit Harderwijk
Fijne hulp en begeleiding
Beste Rob en pechhulp team, nogmaals willen we jullie bedanken voor jullie geweldige hulp en begeleiding toen we autopech kregen n Finland op zondag 9 juni. Dankzij jullie (ook Frankfurt) hoefden we niet zomaar € 300 te betalen aan lokale hulp. De auto heeft het verder prima gedaan. Nogmaals dank. Klaas en Anneke Muurling. Harderwijk
10
Ja, ik beveel dit aan.
Dennis Verschoor
18-06-2019
uit Numansdorp
Goededag
Goededag vandaag gebruik gemaakt van de pech hulp hele goede service binnen 10 minuten stonden ze bij me
9
Ja, ik beveel dit aan.
A seppenwoolde
17-06-2019
uit Rijssen
Netjes snel
Voor de eerst keer dat is gebruik maakt van de pech hulp. Zeer tevreden en snel opgelost
10
Ja, ik beveel dit aan.
Peter snoeren
11-06-2019
uit Delft
Super professioneel beter dan goed geholpen door.BRL
Super geholpen door jullie, even een klein misverstand maar foto doen wonderen. Dank jullie wel
10
Ja, ik beveel dit aan.
Raziye
10-06-2019
uit Doetinchem
Goede service. Ze houden goed contact met je:
Zojuist autopecht gehad, prima geholpen. Goede service. Ik raad iedereen aan die ook (vaak) autopech heeft.
10
Ja, ik beveel dit aan.
L.ferreira
07-06-2019
uit Voorburg
Goed
Goed en vriendelijk gesprek. Meedenkend heel goed. Goede service Vd Berger . Prima service pluimpje voor kullie
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ineke
05-06-2019
uit Wierden
Echt geweldig goed en snelle hulp.
Ik ben echt goed en snel geholpen en ze houden contact met je tot het probleem is opgelost met je auto. Echter geweldig zijn deze medewerkers van de pechhulpdienst. Nogmaals erg bedankt.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Henk
29-05-2019
uit Engwierum
Snelle en gerichte oplossing
Snelle reactie en een op maat gemaakte oplossing voor het ondervonden probleem met mijn auto
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jim
29-05-2019
uit Beek
Goede service in een slechte setting.
Alles is soepel verlopen. Fijn om deze zekerheid te hebben in een onprettige situatie.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Han
26-05-2019
uit Delden
Goed service, denken met de klant mee. Zoeken naar de juiste oplossing!
Na gebeld te hebben met de pechservice, kwam de door hen ingeschakelde pechdienst ( Wolves Wierden) snel ter plaatse. Deze heeft mij en mijn auto netjes naar mijn eigen garage gebracht. TOP service.
7
Ja, ik beveel dit aan.
Eddy Schoemaker
22-05-2019
uit Almelo
Goede service en uitleg, hij laat je meekijken met wat ie doet.
Prettig contact met Rob gehad, alle opties doorgenomen
10
Ja, ik beveel dit aan.
LPM
20-05-2019
uit Lisse
Super service
Goed geholpen, vriendelijke medewerker.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Trudy Smits
14-04-2019
uit Zandeweer
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goede hulp en goede service! Wordt goed gecommuniceerd!
10
Ja, ik beveel dit aan.
W van Veen
10-04-2019
uit Almelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Bennie de Brouwer
07-04-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
Top!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Letink
26-03-2019
uit Almelo
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed contact middels telefoongesprek, app en sms. Het duurde ruim een half uur voordat de monteur ter plaatse was maar het was ook druk. Monteur heeft mij keurig netjes afgezet bij mijn werk zodat ik naar de vergadering kon. Ondertussen heeft hij mijn band verwisseld. Prima service!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ilse Zeper
18-03-2019
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Om half 1 gebeld omdat auto niet startte. Ze konden er met 3 kwartier zijn. Echter had ik een afspraak dus gevraagd of ze ook rond 15u konden komen, dit was geen probleem. Via de app op de hoogte gehouden, toen nog een keer telefonisch om door te geven dat ze er 10 over 15u zouden zijn, dit was het geval. Accu was leeg, dus zo opgelost. Goede en duidelijke communicatie, goede service en vriendelijke medewerkers
10
Ja, ik beveel dit aan.
Udo Ganglbauer
17-03-2019
uit
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
De service was top en goede communicatie, met de pechservice via telefoon en de app. En de Hulp van Vorgers Borne was ook correct
8
Ja, ik beveel dit aan.
Maarten Oonk
12-03-2019
uit Lichtenvoorde
4 sterren: goede service, goed behandeld
De service en snelheid was top. De reparatie helaas niet afdoende . Maar de communicatie met pechonderweg service was uitstekend
9
Ja, ik beveel dit aan.
Joyce Vink
11-03-2019
uit Groningen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede en heldere communicatie. Zeer klantvriendelijk. Aankomsttijden echter half uur later dan aanvankelijk aangegeven. Kan gemakkelijk worden opgelost door even een berichtje dat t later wordt. Heel tevreden verder!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Merel Zweemer
07-03-2019
uit Leeuwarden
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima service, nette afhandeling, leenauto meegekregen. Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Trudy Smits
05-03-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede hulp, goede communicatie! Op een moment van pech, fijne hulp!
8
Ja, ik beveel dit aan.
Tiny
05-03-2019
uit Ees
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede ervaring, auto action heel fijn personeel
9
Ja, ik beveel dit aan.
G.M. Van Ninhuijs-Geuets
28-02-2019
uit Helden
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gerust stellend. Hulpvaardig. Profesioneel.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Daan Evers
28-02-2019
uit Doetinchem
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima service, snel ter plaatse en vlot afgetakeld en een vervangend voertuig. Al met al iets meer dan een uurtje en weer op de weg
10
Ja, ik beveel dit aan.
Erika
27-02-2019
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Super!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Melanie Smeets
27-02-2019
uit Simpelveld
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Na een uur was de pechhulp ter plaatse. Ondertussen via de app op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken. Helaas kon de auto ter plekke niet gemaakt worden. Is met een auto ambulance naar de garage gebracht. Mijn vervangend vervoer stond al gereed. 1 dag later was de auto alweer gemaakt! Super service!
9
Ja, ik beveel dit aan.
Olivieira
27-02-2019
uit Amsterdam
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed en snel geholpen! Dank!
10
Ja, ik beveel dit aan.
J. Vriend
22-02-2019
uit
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Hartendorp
21-02-2019
uit Enschede
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Sjaak kampjes
17-02-2019
uit LEMMER
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Alles perfect verlopen echt top
8
Ja, ik beveel dit aan.
Mark
16-02-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
Juiste diagnose ter plaatse, bijna nieuwe leenauto en auto netjes naar de locatie van mijn keuze gebracht.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Fred van der Veldt
15-02-2019
uit Haarlem
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Hans Freiboth
15-02-2019
uit Almelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
De service en nabehandeling was uitmuntend.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Leon
15-02-2019
uit Leek
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goed! Netjes aan telefoon en via WhatsApp perfect op de hoogte gehouden.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Chantal Roozen
11-02-2019
uit Wapserveen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Vanmorgen stond ik met lege accu. Gebeld en binnen half uur was er iemand ter plaatsen. Super geregeld via telefoon en whatsapp op de hoogte gehouden. Top service bedank! Inmiddels een nieuwe accu en kan weer gerust opweg!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Barbara Nijs-van Druten
10-02-2019
uit Lichtenvoorde
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Prima communicatie via telefoon en whats-app. Namen zelf contact op of er al iemand was gekomen. Dat het zo druk was, kon hij ook niets aan doen. Maar dan is het heel fijn dat ze steeds contact houden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Bram Löbker
08-02-2019
uit Borne
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle en nette service.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Peter
06-02-2019
uit Tiel
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Topservice. Binnen 40 minuten weer rijdend. Heldere afspraken en goede terugkoppeling van call centre.
10
Ja, ik beveel dit aan.
Marcel
05-02-2019
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Slechts 2 dagen lid en een lekke band... prima geholpen met duidelijke communicatie via telefoon en Whatsapp. Binnen de kortste keren was alles geregeld konden wij verder! Absoluut een aanrader!
8
Ja, ik beveel dit aan.
J. Kooijmans
05-02-2019
uit Rijnsaterwoude
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima dienstverlening. Handig dat ze gelijk met een sleep auto komen. Als het nodig slepen ze je direct weg.
8
Ja, ik beveel dit aan.
Rudi geertman
03-02-2019
uit Wierden
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Imminga
29-01-2019
uit Oostwold
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Snel en adequaat geholpen.
9
Ja, ik beveel dit aan.
E.H. van D
26-01-2019
uit
4 sterren: goede service, goed behandeld
9
Ja, ik beveel dit aan.
Jordy
22-01-2019
uit Armhem
4 sterren: goede service, goed behandeld
Top service en naast de slechte winterse omstandigheden toch snel geholpen. Communicatie via watsapp is ideaal
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mette
21-01-2019
uit
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik stond met winterweer met een lege accu. Binnen drie kwartier na mijn eerste telefoontje kon ik wegrijden met mijn auto. De communicatie ging snel, ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg goede adviezen.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Weegink
21-01-2019
uit Hengelo
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer goede communicatie. Snel herstel
10
Ja, ik beveel dit aan.
John Lovering
21-01-2019
uit ’s-Heerenberg
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Ik kan alleen maar zeggen TOP. Geweldige service .
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mitkov
21-01-2019
uit Hengelo OV
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Rienk Marra
18-01-2019
uit Dronrijp
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed geregeld!
10
Ja, ik beveel dit aan.
Colinda de Reuver
17-01-2019
uit Druten
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Megan Veltstra
16-01-2019
uit nieuw-beijerland
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
8
Ja, ik beveel dit aan.
Wilko
16-01-2019
uit Doezum
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima geholpen
10
Ja, ik beveel dit aan.
Gerbrand Goudbeek
15-01-2019
uit Almelo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Voorrijdtijd was prima en de advies reparatie ook. Monteur heeft de auto weer startklaar gemaakt zodat ik hem naar mijn eigen garage kon rijden, waar de storing definitief verholpen zal gaan worden.
9
Ja, ik beveel dit aan.
S.Bilder
14-01-2019
uit Delfzijl
4 sterren: goede service, goed behandeld
Eerste keer snel geholpen, laatste keer op21-01-19 goed geholpen op afstand, goede informatie en uiteindelijk door de info zelf de storing kunnen oplossen, ook prettig is het terugkoppelen met de vraag of alles nu in orde is.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Erwin
13-01-2019
uit Biddinghuizen
4 sterren: goede service, goed behandeld
Noodreparatie gedaan aan mijn band en ik kon weer verder. Erg te spreken over manier van communiceren!
9
Ja, ik beveel dit aan.
J. Boomgaardt
03-01-2019
uit Vries
4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer tevreden over de snelle service
10
Ja, ik beveel dit aan.
Cristel
02-01-2019
uit Hengevelde
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed
8
Ja, ik beveel dit aan.
Brigitte
06-09-2018
uit Zeeland
4 sterren: goede service, goed behandeld
Toen ik belde werd ik snel en helder geholpen, geen onnodig gebabbel maar concrete vragen. Wat die man aan de telefoon mij beloofd had, werd ook nagekomen, super service gehad binnen een hele acceptabele tijd, top mannen
8
Ja, ik beveel dit aan.
Marco Jacobs
05-09-2018
uit Lichtenvoorde
4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede snelle service, laatste pech had eenvoudig opgelost kunnen worden indien monteur over een mobiele storingscomputer bezat, dan was auto weer meteen klaar geweest en was afslepen niet nodig geweest.
8
Ja, ik beveel dit aan.
theunmeester@gmail.com
05-09-2018
uit Zuidhorn
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima snel geregeld. Vervoer naar leenauto werd aangeboden. Vriendelijke meneer.
10
Ja, ik beveel dit aan.
W de Jong
03-09-2018
uit Emmen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Super geholpen
8
Ja, ik beveel dit aan.
W.J. Hofman
11-07-2018
uit Tjerkwerd
4 sterren: goede service, goed behandeld
Na rammelend geluid onder de motorkap 's-avonds om 20u in Harwich de hulpdienst gebeld. Deze is vlot bereikbaar en het overleg over de hulp is comstructief. De hulp is niet urgent. De volgende morgen komt de hulp op gang. Plezierige profs die goed handelen. De auto wordt zo'n 2 uur na het 1e contact om 7.30u naar een garage gebracht. Deze doet er alles aan om een noodreparatie uit te voeren door de airco-pomp uit te schakelen. Om 13u reden we weer zonder problemen. Klasse van alle goedwillende betrokkenen!, Extra verrassing: het arbeidsloon van de noodreparatie wordt vergoed We hebben daarna een heerlijke vakantie gehad door de Cotswolds en Kent. Wij zijn heel blij met de pech onderweg service. Groet, Wolter
8
Ja, ik beveel dit aan.
L van den Dool
19-04-2018
uit Papendrecht
4 sterren: goede service, goed behandeld
9
Ja, ik beveel dit aan.
Lex Geers
04-04-2018
uit Zwijndrecht
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gelukkig mijn eerste kennismaking. Maar was bijzonder verrast over de snelle actie . Helaas niet ter plekke kunnen repareren maar keurige verdere afwikkeling naar de garage..
10
Ja, ik beveel dit aan.
Klein Gebbink
30-03-2018
uit Groenlo
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Goed bedrijf auto groep twente. Hun gebeld en alles werd geregeld. Top 100% .
9
Ja, ik beveel dit aan.
JP klunder
28-03-2018
uit Echtenerbrug
4 sterren: goede service, goed behandeld
Binnen 30 minuten ter plaatse Snelle inventarisatie van het probleem Auto en ik mee naar Bodegraven en daar snel een leen auto ik ben erg tevreden Ben wel benieuwd hoe het nu verder gaat en zijn er nog kosten voor het transport van mijn auto
10
Ja, ik beveel dit aan.
W.Brederveld
25-03-2018
uit Groningen
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Door een losse benzineleiding wou de auto niet starten. Binnen een half uur was de pechhulp er en 10 min later was ik weer onderweg. Simpel probleem maar enorm snel gespot en goed tijdelijk opgelost. Volgende dag is bij de garage waar ik zelf heen kon rijden, het probleem definitief opgelost.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Poeth
25-03-2018
uit Venlo
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Jan schenkel
21-03-2018
uit Bellingwolde
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Heel goed en snel
9
Ja, ik beveel dit aan.
Alex stok
17-01-2018
uit Leek
4 sterren: goede service, goed behandeld
10
Ja, ik beveel dit aan.
Sanberg
15-01-2018
uit Enschede
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
9
Ja, ik beveel dit aan.
Geert Spaan
15-01-2018
uit Tolbert
4 sterren: goede service, goed behandeld
Prima, snel en vakkundig. Er was wel wat bekijks toen de grote vrachtwagen de straat in reed.
9
Ja, ik beveel dit aan.
S van essen
12-01-2018
uit Enschede
4 sterren: goede service, goed behandeld
Snelle response, vriendelijke service. Probleem echter niet te verhelpen langs de weg. Leenauto ver weg van woonplaats. Midden in de nacht is dat geen optie. Wel netjes thuisgebracht uiteraard. Auto staat nu nogbij de garage.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Dorie
11-01-2018
uit Emmen
4 sterren: goede service, goed behandeld
9
Ja, ik beveel dit aan.
Mark Verburg
10-01-2018
uit Rijswijk
4 sterren: goede service, goed behandeld
Gewoon prima.
9
Ja, ik beveel dit aan.
Edwin persman
10-01-2018
uit Nieuwediep
4 sterren: goede service, goed behandeld
8
Ja, ik beveel dit aan.
Dankbaar
09-01-2018
uit Lichtenvoorde
4 sterren: goede service, goed behandeld
service verliep prima

085 - 77 33 750 06-21958026 085 - 773 773 7
Lid worden Vragen Whatsapp ons