Staat u onverhoopt met pech
en bent u in het bezit van onze
mobiliteitspas/registratie?
Bel dan 24/7
088-8778159.

1. Contactgegevens:

Kooijman Automotive
De Klomp 2
7496 DG Hengevelde
Tel: 085 – 7733750
Mail: info@kooijmanautomotive.nl

Kooijman Automotive, gevestigd aan De Klomp 2, 7496DG Hengevelde is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. De heer R. Kooijman is de Functionaris Gegevensbescherming. Hij is te bereiken via info@kooijmanautomotive.nl.

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Kooijman Automotive verwerkt uw persoonsgegevens doordat U gebruik maakt van onze diensten en/of omdat U deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt U een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voorletters en Achternaam
  • Eventuele bedrijfsnaam
  • Contactpersoon
  • Adresgegevens
  • Postcode en Woonplaats
  • Telefoonnummer vast en/of mobiel
  • Voertuiggegevens
  • Merk voertuig, kenteken, model en chassisnummer
  • Kentekendatum deel 1
  • Startdatum/Einddatum
  • Looptijd
  • Naam Autobedrijf

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website verwerkt geen bijzondere/gevoelige persoonsgegevens.

 

4. Doel

Kooijman Automotive verwerkt uw persoonsgegevens voor het volgende doel:

  • Het opnemen van contact op basis van uw ingevoerde bericht.

5. Bewaartermijn persoonsgegevens

Kooijman Automotive bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Kooijman Automotive verstrekt gegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met U of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7. Cookies, of vergelijkbare technieken

Kooijman Automotive gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Kooijman Automotive gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij U al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt U ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

8. Recht op inzage

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft U het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kooijman Automotive en heeft U het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat U bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar U of een ander, door U genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@kooijmanautomotive.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door U is gedaan, vragen wij U een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Kooijman Automotive wil U er tevens op wijzen dat U de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

9. Beveiliging

Kooijman Automotive neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als U de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@kooijmanautomotive.nl.

Pechhulp in de volgende landen
Per 01-01-2018 is de mobiliteitsservice Europa geldig in de volgende landen:
Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Croatië, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije , Ierland, IJsland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Marokko, Moldavië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowaakse Republiek, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije (europeesche deel) , Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.